Origami - Bokbinderi - Kort

Fredag

Kategori: BilderDet är skönt med fredag. Jag har njutit av vädret som varit idag. Riktigt varmt har det varit, upp mot 25 grader sägs det. Jag har inte haft koll på temperaturen själv. Men varmt har det känts.

Äntligen

Kategori: BilderÄntligen funkar internet som det ska här. Bara en vecka senare ungefär. Fast igår såg jag på tv om ett samhälle som snart stod utan internet nästan. De har inte tillgång till bredbandsuppkoppling utan kör bara med uppringt modem. Hur många kommer ihåg det? Visst känns det som en evighet sen men egentligen inte. Jag tror att Telia räknar med att alla har bredband idag och var på väg att ta bort modemuppkopplingen tror jag. Kvar blev någon mobil uppkoppling eller nåt sånt.

Imorgon ska vi redovisa våra böcker vi gjort hittills. Vi skall också börja ta isär tryckta böcker som har mjuka pärmar för att sätta ihop dom. Jag har hittat några böcker på antikvariat. Men det är så svårt att hitta några titlar som tilltalar mig. Jag får genomsöka antikvariat lite mer efter böcker jag kan tänkas läsa. Jag har inte hittat några titlar än jag vill läsa bland dom böcker jag köpt.

Vilket kanonväder det har varit idag! Otroligt varmt och soligt, sommar igen.

Hoppas

Kategori: BilderJag hoppas att nästa bok jag snart blir färdig med blir riktigt bra. Det är svårt att få till allt perfekt. Ni får hålla tummarna att jag får till denna boken så jag känna mig nöjd. Fast det är kul att utmana sig själv inför varje bok man gör, att göra den mycket bättre än förra.

Idag har jag varit på utställning, med förra årskursen bokbindare som gjort böckerna till utställningen. Jag var där i somras också när jag var på sommarkursen och såg denna fantastiska utsikt.