Origami - Bokbinderi - Kort

Pappersmodell av Möckmühl slott i Götzenburg

Kategori: Kort/ScrapbookingHär har jag byggt en modell av Möckmühl slott i Götzenburg. Det var riktigt kul men klurigare än vad man tror. Dessa pappersmodeller finns på en sida som heter Spel med Posten som säljer dessa.

Slottet Möckmühl i Götzenburg

Slottet Möckmühl i Götzenburg.

Slottet Möckmühl i Götzenburg.

Slottat Möckmühl i Götzenburg.

Slottet Möckmühl i Götzenburg.

Slottet Möckmühl i Götzenburg.

Ni kan hitta modellerna på www.spelmedposten.se.  Det finns alla möjliga roliga modeller; bilar, tåg, flygplan, slott mm.

Tvillingar

Kategori: BilderHärom veckan när jag skulle göra något med ägg i matlagning så fann jag dessa två äggulor i samma ägg. Inte jätteovanligt kanske men ändå ganska ovanligt tycker jag. Det är tillräckligt för att man ska reagera när man ser det. Det ser ganska fint ut.

Det är full storm ute fortfarande. Tidigare idag när jag var ute lyckades jag pricka århundradets ösregn kändes det som. Blev genomblöt på bara några minuter om fötterna. Jag hade tur som hade paraply, vilken jag var rädd skulle perforeras av regnet dock. Men det höll som tur var. :)

Vad har ni för planer för kvällen? Blir nog tv-sittarkväll tror jag. Jag har dock inte kollat tv-tablån så jag vet inte vad som kommer. Har ni några tips?

Hjälp!

Kategori: Allmänt

Vilket väder det är nu!! Stormar (känns det som i alla fall) och regnar och soligt på samma gång. Är livrädd för att min balkong och allt där i ska flygga bort. Hu!!! Jag som har en passionsblomma på spaljé, den vajar rätt mycket kan jag säga. Får hålla tummarna.