Origami - Bokbinderi - Kort

Bättre bild

Kategori: BokbinderiHär är kanske en något bättre bild på den andra boken jag gjort. Den är från 1933 så den har några år på nacken. Men det kan man inte tro nu. Titeln är Fyra rädda människor av E. Arnot Robertson. Får samla ihop alla mina böcker jag gör och lära mig att trycka titlarna på ryggen så småningom också.

Min tredje bok...

Kategori: BokbinderiNågon undrade när jag skulle börja på min tredje bok. Jag har väl redan smygbörjat. Jag har sprättat upp denna boken så nu består den bara av massa häften. Så nästa steg blir till att sätta ihop omslaget till första och sista häftet och sen sy ihop boken. Så jag börjar om på ny kula.

Har nog publicerat bilden tidigare. Som ni ser, om ni vrider på huvudet och inte har nackspärr, så heter den Skatten i Silversjön av Karl May. Någon på kursen sa att det var en känd illustratör som gjort omslaget men jag kommer inte ihåg namnet på person. Får titta på det nästa gång.

Tyvärr hinner jag inte färdigt denna boken då det bara är en gång kvar innan terminen är slut. Jag vet inte hur jag ska klara mig! Sen är det 5 månader till höstterminen. Hu!

Min andra bok.

Kategori: Bokbinderi

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min andra bok som jag blev klar med. Färgerna blev faktiskt väldigt lyckade. Och den gråsvarta tapeten jag använde känns nästan sammetslik. Och den röda ryggen med lite svarta stänk/nyanser matchar tapeten väldigt bra.