Origami - Bokbinderi - Kort

Lite bilder

Kategori: BokbinderiHär är framsidan på huset jag bor. Jag visade baksidan härom dagen, det kan ni se här.Lite av det här ser jag från mitt rum. Ganska trevligt tycker jag. En liten glimt av sjön och en himla massa skog känns det som.Mitt bord där jag arbetar. Till vänster i bilden har jag lite böcker under press, vet inte om det syns så mycket. Av någon anledning ligger mitt anteckningsblock under press, ni ser den stora metallklumpen. Längst upp på bilden så har jag gjort i ordning så att jag kan häfta ihop en bok (eller sy ihop boken, vilket man inte får säga).

Bladet ni ser med linjanlen bl.a så mäter jag ut i vecket var hålen ska vara så jag kan trä igenom en nål med tråd. Jag har gjort en mall av papp så det är lätt att måtta ut hålen sen.Här har jag limmat ryggen på en bok och sm jag håller på att runda. Det här håller jag på med mestadels varje dag, olika moment i bokbindning.

Jag har känt mig så trött hela tiden. Men nu i eftermiddag har jag piggnat till efter en cykeltur. Jag vill bli pigg snart! Men jag antar att det är en omställning att sätta sig vid skolbänken igen. Jag tycker i alla fall att det verkligen är jättekul att få hålla på med det här! Det är väldigt roligt. Bara jag kunde bli lite piggare. Nya uppgifter och en dunderhosta har dock inte gjort att man känt sig så pigg.

Men jag var Friskis och Svettis igår och det gick bra. Jag fruktade att det inte skulle gå men det gjorde det. Så nu ska det bli Friskis och Svettis två dagar i veckan. Riktigt kul var det också. Jag hoppas jag snart är fullt frisk så jag kan ta i lite mer.