Origami - Bokbinderi - Kort

Tillverkning av pergament

Kategori: Bokbinderi



Här skrapar jag köttsidan. Jag ska få bort så mycket fett och kött som möjligt. Innan detta har fårskinnet legat i kalkbad i två veckor så att hårsäckarna ska lossa så det blir lätt att rycka loss håret. Då såg det ut så här. 



KOMMENTARER:

  • Catarina Dalesjö säger:
    2013-09-15 | 10:28:37
    Bloggadress: http://catiosha.webblogg.se/

    Låter som en spännande grej att få lära sig... =) Men det ser ut att vara mycket jobb.

    Svar: Det är väldigt mycket jobb.
    Lena

  • pappa säger:
    2013-09-17 | 22:27:20

    Ser bra ut, kan man lämna in en vildsvinspäls....

  • Catarina Dalesjö säger:
    2013-09-22 | 11:07:41
    Bloggadress: http://catiosha.webblogg.se/

    ja, jag har ändrat utseende på min blogg...fick ju aldrig med hela bilden när jag laddade upp mina bilder med den gamla stilen som jag hade.

Kommentera inlägget här: